Onze school

Basisschool Willibrordus in Esch is een van de vier scholen van Stichting Katholiek Onderwijs Haaren (SKOH). Andere vestigingen zijn er in Haaren, Helvoirt en Biezenmortel.

De 167 kinderen die Willibrordus op 1 oktober 2017 telt, zijn een afspiegeling van de bevolking: bijna alle kinderen uit het dorp zitten op onze school, evenals verschillende leerlingen uit het buitengebied.

De leerkrachten geven les aan zeven groepen. Daarnaast hebben we een intern begeleider en een muziekleerkracht.

Sociaal-emotioneel leren en leven vormt onze rode draad. Eerlijk zijn, iedereen hoort erbij, elkaar vergeven en opnieuw beginnen worden structureel in thema’s behandeld. In kind-oudergesprekken bespreken we talenten en doelen van elk kind.

Enthousiaste ouders participeren op allerlei manieren in de school.

Heeft u vragen of opmerkingen, of wilt u onze school leren kennen? We ontvangen u graag voor een gesprek of een rondleiding.

Wilma van der Pol,
schoolleider