Van harte welkom op de site van bs Willibrordus

Ik ben Wilma van der Pol en sinds 1 augustus 2014 directeur van deze basisschool. Een school waar respect voor elkaar, betrokkenheid en enthousiasme hoog in het vaandel staan.

Zeven groepen krijgen les van 12 leerkrachten, onder wie 6 part-timers, een intern begeleider en een leerlingbegeleider.
Dit team te mogen begeleiden is voor mij een prachtige uitdaging.

Basisschool Willibrordus is een van de twaalf scholen  van Stichting Primair Cadans.

De rode draad op onze school is de sociaal-emotionele methode De Kracht van 8. Waarden zoals eerlijk zijn, iedereen hoort erbij, elkaar vergeven en opnieuw beginnen komen door het jaar heen aan bod. In de projecten van Jeelo bieden we werkvormen aan om deze waarden met elkaar te bespreken en te oefenen.
Het uitgangspunt: het mooiste wat je kunt worden is jezelf, spreekt mij erg aan.
Het benoemen van talenten en dingen waar je goed in bent, geeft kinderen zelfvertrouwen.

Mijn deur staat altijd voor u open, loop dus gerust binnen met vragen of suggesties. Dit geldt natuurlijk ook voor de leerkrachten die graag met u in gesprek gaan over uw kind.

Wilma van der Pol,
w.vanderpol@cadansprimair.nl