Van harte welkom op de site van bs Willibrordus

Ik ben Wilma van der Pol en sinds 1 augustus 2014 directeur van deze basisschool. Een school waar respect voor elkaar, betrokkenheid en enthousiasme hoog in het vaandel staan.

Zeven groepen krijgen les van 12 leerkrachten, onder wie 6 part-timers, een intern begeleider en een leerlingbegeleider.
Dit team te mogen begeleiden is voor mij een prachtige uitdaging.

Basisschool Willibrordus is een van de vier scholen  van Stichting Katholiek Onderwijs Haaren (SKOH). De andere scholen zijn gevestigd in Haaren, Helvoirt en Biezenmortel.

De rode draad op onze school is de sociaal-emotionele methode De Kracht van 8. Waarden zoals eerlijk zijn, iedereen hoort erbij, elkaar vergeven en opnieuw beginnen komen in thema’s door het jaar heen in iedere groep aan bod.
Het thema: het mooiste wat je kunt worden is jezelf, spreekt mij het meest aan.
Het benoemen van talenten en dingen waar je goed in bent, geeft kinderen zelfvertrouwen.

Mijn deur staat altijd voor u open, loop dus gerust binnen met vragen of suggesties. Dit geldt natuurlijk ook voor de leerkrachten die graag met u in gesprek gaan over uw kind.

Wilma van der Pol,
wilma.vanderpol@skoh-haaren.nl